Amsterdam Rally

Met start in Amsterdam en geweldige rit door het Groene Hart

Amsterdam Rally

De derde editie van de Amsterdam Rally wordt gereden op vrijdag 15 maart. De rally wordt gepresenteerd door Capital Cars & Classics, dé klassieker beurs in Amsterdam. De locatie van de start vindt plaats op een verrassingslocatie in het centrum van de stad. De route voert je vervolgens in een half uur door de stad en daarna over de mooiste wegen van het Groene Hart. Aan het einde van de dag finish je voor de Kromhouthal aan het IJ. Net op tijd voor de officiële opening van Capital Cars & Classics. We sluiten af met een uitgebreide borrel met lekkernijen en natuurlijk heb jij alle tijd om op de beurs de schitterende klassiekers te bekijken.

Bekijk hier de video van de eerste editie in maart 2017 en de video van maart 2018.

Ben jij er dit jaar ook bij? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl. Voor euro 350 per team rijd je dé rit van het jaar. Download hier het inschrijfformulier en rallyreglement.

maserati louwman museum rood

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het relatief kleinschalige maar luxe evenement heeft vanaf 2016 inmiddels 3x plaatsgevonden. Capital Cars & Classics wordt door de vakpers inmiddels omschreven als ‘het autofeestje van het jaar’. Kom op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 naar de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam. Bekijk hier de video van Rene van Manen uit maart 2018.

nsu klein

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseert Capital Cars & Classics de Amsterdam Rally. Een tocht langs de mooiste locaties van Amsterdam en door het prachtige buitengebied. Met verrassende stops (ook in de stad!) en leuke regularities.  Met een de start op een geweldige locatie (die we nu nog niet verklappen) en finish voor de deur van de Kromhouthal aan het IJ. Net op tijd voor de opening van Capital Cars & Classics. Je sluit af met een uitgebreide borrel. En uiteraard heb jij de gelegenheid om de auto’s op de beurs in alle rust te bekijken. Wil je die avond blijven en aansluiten bij de Grand Night, de officiële opening van de beurs, dan ben je van harte welkom. Rijd jij dit jaar ook mee? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 350 per equipe

Een rit door Amsterdam en het prachtige buitengebied. Met verrassende stops en leuke regularities. Een evenement van Capital Cars & Classics. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl of download hier het inschrijfformulier en rallyreglement.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl