Amsterdam Rally

De mooiste routes door Amsterdam en het Groene Hart.

Meer informatieRijd met ons mee

Amsterdam Rally

Vrijdag 17 maart rijden we de Amsterdam Rally. De rally wordt gepresenteerd door Capital Cars & Classics, dé klassieker beurs in Amsterdam. Met start bij Gassan Diamonds en een route langs de mooiste plekjes van Amsterdam en door het mooie buitengebied rond de stad. Aan het einde van de dag finish je voor de Kromhouthal aan het IJ. Net op tijd voor de officiële opening van Capital Cars & Classics. We sluiten af met een uitgebreide borrel en natuurlijk heb jij alle tijd om op de beurs de schitterende klassiekers te bekijken. De rit is inmiddels gereden, bekijk hier de video die we door Rene van Manen hebben laten maken.

Wil jij hier ook bij zijn? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl of bekijk hier de teaser. Voor euro 250 per team heb je een te gekke rally dag. Download hier het inschrijfformulier en rallyreglement.

lambo-achter-hal-klein

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het relatief kleinschalige evenement heeft voor de eerste keer plaatsgevonden in april 2016 en heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Metromobile. Bekijk hier de teaser van de Amsterdam Rally. De rit is inmiddels gereden, bekijk hier de video die we door Rene van Manen hebben laten maken.

bentley blower kleiner

Op vrijdag 17 maart 2017 organiseert Capital Cars & Classics de Amsterdam Rally. Een tocht langs de mooiste locaties van Amsterdam en door het prachtige buitengebied. Met verrassende stops (ook in de stad!) en leuke regularities.  Met start vanaf Gassan Diamonds en finish voor de deur van de Kromhouthal aan het IJ. Net op tijd voor de opening van Capital Cars & Classics. Je sluit af met een uitgebreide borrel. En uiteraard heb jij de gelegenheid om de auto’s op de beurs in alle rust te bekijken. Wil je die avond blijven en aansluiten bij de Grand Night, de officiële opening van de beurs, dan ben je van harte welkom. Bekijk hier de teaser voor de Grand Night.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 250 per equipe

Een rit door Amsterdam en het prachtige buitengebied. Met verrassende stops en leuke regularities. Een evenement van Capital Cars & Classics. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl of download hier het inschrijfformulier en rallyreglement.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl