Coast to Coast France Mei 2018

Van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse Zee, dwars door het hart van Frankrijk.

Coast to Coast France

Van de Atlantische oceaan naar de Middellandse Zee; van donderdag 24 mei tot zaterdag 2 juni. Een geweldige rit dwars door het hart van Frankrijk. Met de start in Arcachon en de finish in Saint Tropez. Bekijk voor een sfeerimpressie de video van Coast to Coast 2017. En we zijn  inmiddels terug, je kunt hier de video 2018 bekijken.

Wil jij hier ook bij zijn? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl.

yil brenda morgan

Een rit van 9 dagen dwars door Frankrijk. Met verrassende stops, leuke regularities en charmante franse hotels. In 9 dagen maken we gebruik van 6 hotels. Dit betekent dat we 3 maal een dubbele overnachting hebben. Op deze dagen hebben we 3 maal een kortere rit zodat er ook tijd is voor andere zaken zoals genieten aan het zwembad, een rivier of aan het strand.

moniek en thea van boven klein

Genieten van de mooie route, het prachtige landschap en het leek gezelschap. Rijden over glooiende heuvels, langs kleine rivieren of door de bergen. Je krijgt een uitgebreid en duidelijk routeboek. Elke ochtend na het ontbijt hebben we samen een briefing, ‘s-avonds tijdens het diner nemen we de dag nog een keer door.  En onze vaste cameraploeg zorgt voor schitterende foto’s en een mooie video.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 4.500 per equip

Een geweldige rit door Frankrijk. Donderdag 24 mei tot zaterdag 2 juni 2018. Verblijf in sfeervolle hotels met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl