Montenegro Adventure

In zes dagen over de mooiste wegen van de Balkan

Meer informatieRijd met ons mee!

Montenegro Adventure

Zes dagen rijden over de mooiste wegen van Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina. Zondag 22 mei tot zaterdag 28 mei 2016. Een schitterende route door schilderachtige landschappen. De warme kleuren van de bougainville vermengd met die van fonkelende auto’s.

Voor gentlemen drivers and charming women met moderne en klassieke gt-auto’s.

Bekijk hier de brochure of mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

zo karl en mirjam groot

Met de start en finish in Dubrovnik, een middeleeuwse stad aan de Adriatische kust in Croatia, rijdt u door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina. Zes dagen genieten van uw auto, het schilderachtige landschap en de vriendelijke bevolking.

De mooiste wegen van de Balkan. Door de bergen, langs schitterende meren en uiteraard over de mooiste kustwegen.

Met verblijf in twee vijfsterren hotels langs de kust.

Klik hier voor de brochure.

CA little island Montenegro kleiner

Een avontuurlijke en exclusieve rit met schitterende vijf-sterren hotels. Ritten door het prachtige binnenland en langs historische plaatsen. Een picknick in een weiland en een lunch op het strand. Gas geven door de heuvels langs de kust, slenteren door middeleeuwse straatjes.

Eten op sterren niveau gemengd met ongekende gastvrijheid en gezelligheid. En zoals u van ons gewend bent; de ‘luggage-van’. U heeft tijdens de rally geen omkijken naar uw bagage. We halen de bagage bij u thuis op en brengen deze na de rally weer bij u terug.

Rijd met ons mee! Mail ons voor meer informatie.

Villa Dubrovnik

CA hotel dubrovnik kleiner

Gelegen tussen de dennenbomen, sinaasappel- en citroenbomen. Omgeven door tuinen met bouganville, oleander en diepe rust. Villa Dubrovnik kijkt uit over het blauwe en kristal heldere water van de Adriatische Zee en de middeleeuwse stad.

Samen ontbijten met op de achtergrond het geluid van de ruisende zee.

Hotel Park Split

CA split park hotel terras

We verblijven twee dagen in de 1700 jaar oude stad Split met haar rijke historie en haar oude, door de UNESCO beschermde, panden. Hotel Park Split heeft een rijke historie en werd reeds honderd jaar geleden bezocht door de aristocratie.

Lopen we vanavond Split in om samen te dineren in het Middeleeuwse centrum of eten we in de tuin van dit heerlijke hotel?

Rijd met ons mee

Een avontuurlijke en exclusieve rit met schitterende vijf-sterren hotels en verrassende stops. Rijden over de mooiste wegen van de Balkan. Genieten van de auto, de prachtige omgeving en uiteraard het leuke gezelschap.

Zondag 22 mei tot zaterdag 28 mei 2016. Rijd met ons mee. Klik hier voor de brochure of stuur ons een mail.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl