Goodwood Rally

Rijd mee naar de Goodwood Revival in Chichester.

Meer informatieRijd met ons mee

Goodwood Rally

Woensdag 5 september tot zondag 9 september 2018. Vier dagen stijlvol autoavontuur rondom de Goodwood Revival. Het mooiste klassieke auto evenement ter wereld, de Goodwood Revival. Jij bent er dit keer bij. Kijken, luisteren en genieten van de klassieke autosport en de geweldige sfeer. Brullende motoren en de beste champagne, klassieke auto’s en dames met de mooiste hoeden; je gaat het allemaal beleven op de Goodwood Revival.

Je kunt hier ook onze promo van 2017 bekijken. De langere versie is uiteraard ook beschikbaar voor jou.

Wil jij hier ook bij zijn? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl.

MASERATI JAGUAR morgan voor dumbleton klein

De Goodwood Rally is stijlvol auto avontuur. Met de start van dit event op woensdagochtend 5 september in Hull (Engeland) rijd je in drie dagen naar de Goodwood Revival. Een schitterende route dwars door Engeland. Met onderweg natuurlijk mooie stops en eenvoudige maar leuke en spannende regularities. Met een goed horloge, een werkende kilometerteller of tripmaster (app) rijd je deze rally eenvoudig uit.

We ontvangen je op dinsdagavond 4 september in Hoek van Holland voor de ferry naar Hull. Op woensdagochtend na het ontbijt op de boot, rijd je ferry af op weg naar de start. Onderweg in Engeland slaap je in sfeervolle hotels. Na drie dagen rijden volgt er dan op zaterdag een bezoek aan de Goodwood Revival. Op zondagochtend rijd je vervolgens terug naar huis. Wij boeken de eurotunnel dan voor jou. Mocht je nog een dagje extra willen blijven op Goodwood, regelen we dit voor je.

oranje morgan dal uitzicht klein

Van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september organiseert het Goodwood Motor Circuit de Goodwood Revival. De mooiste klassieke auto’s met beroemde coureurs uit het verleden (en heden!) strijden met elkaar zoals in het gouden Goodwood tijdperk van 1948 tot 1966. Het Revival evenement is een magische stap terug in de tijd met romantiek en glamour uit de dagen zoals het was op Goodwood.

Je hebt een entree tickect voor het hele circuit met toegang tot alle belangrijke events. Met eten en drinken binnen handbereik. Je bent de hele zaterdag op Goodwood. Wij zorgen voor een spectaculair diner in het Goodwood hotel.

Kijk hier voor een sfeerpressie die we in 2017 van onze rit en het bezoek aan de Goodwood Revival hebben gemaakt. Voor meer informatie, mail ons. drive@gtrally.nl

Goodwood Motor Circuit

2015 Goodwood Revival Goodwood, England. 11th - 13th September 2015 Lavant Cup. Photo: Drew Gibson

Het Goodwood Circuit is in de jaren 40 aangelegd als vliegveld voor de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1948 werd er voor het eerst geracet. Vele beroemde namen hebben op het circuit gereden. In 1966 weigerden de eigenaren om middels het aanleggen van chicanes het circuit veiliger te maken, er mocht vanaf dat moment niet meer worden geracet.

In 1998 is het circuit nieuw leven ingeblazen. Het 3.8kilometer lange circuit aan de Engelse Zuidkust wordt nu gebruikt voor races, testen en de inmiddels beroemde events Goodwood Festival of Speed en Goodwood Revival. Dit laatste evenement maakt onderdeel uit van de Goodwood Rally.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 1.499 pp

Een stijlvol event rondom de Goodwood Revival. Woensdag 5 september tot zondag 9 september 2018. Met een schitterende rit door Engeland. Verblijf in sfeervolle hotels met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl