Goodwood Rally

Rijd mee naar het Goodwood Festival of Speed

Meer informatieRijd met ons mee

Goodwood Rally

Woensdag 3 juli tot zondag 7 juli 2019. Vier dagen stijlvol autoavontuur rondom het Goodwood Festival of Speed. Drie dagen rijden over een schitterende route, overnachten op kastelen. En dan naar het mooiste auto evenement ter wereld, de Goodwood Festival of Speed. Jij bent er dit keer bij. Kijken, luisteren en genieten van de klassieke en moderne autosport met een spectaculaire hillclimb en een geweldige sfeer. Brullende motoren en de beste champagne, klassieke auto’s en dames met de mooiste hoeden; je gaat het allemaal beleven op Goodwood.

Bekijk hier de video impressie van van onze rit in 2018. Of wil je highlights van het Festival of Speed zien?

Rijd jij met ons mee? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl.

De Goodwood Rally is stijlvol auto avontuur. Met de start van dit event op woensdagochtend 3 juli 2019 in Hull (Engeland) rijd je in drie dagen naar het Goodwood Festival of Speed. Een schitterende route dwars door Engeland. Met onderweg natuurlijk mooie stops en eenvoudige maar leuke en spannende regularities. Met een goed horloge, een werkende kilometerteller of tripmaster (app) rijd je deze rally eenvoudig uit.

We ontvangen je op dinsdagavond 2 juli in Europoort voor de ferry naar Hull. Op woensdagochtend na het ontbijt op de boot, rijd je ferry af op weg naar de start. Onderweg in Engeland slaap je in sfeervolle hotels. Na drie dagen rijden volgt er dan op zaterdag een bezoek aan het Festival of Speed. Op zondagochtend rijd je vervolgens terug naar huis. Wij boeken de eurotunnel dan voor jou. Mocht je nog een dagje extra willen blijven op Goodwood, regelen we dit voor je.

Van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli 2019 organiseert het Goodwood Motor Circuit het Goodwood Festival of Speed. De mooiste en meest bijzondere klassieke en moderne auto’s met beroemde coureurs uit het verleden (en heden!) strijden met elkaar zoals in het gouden Goodwood tijdperk van 1948 tot 1966. Het kan zo maar gebeuren dat je oog in ook komt te staan met sir Jacky Stewart, sir Stirling Moss, Louis Hamilton of andere beroemdheden.

Je hebt via ons een entree ticket voor de zaterdag voor het hele circuit met toegang tot alle belangrijke events, ook voor de Hillclimb! Met eten en drinken binnen handbereik. Je bent de hele zaterdag op Goodwood.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van onze rit in 2018 of kom alvast in de stemming met wat beelden van het Festival of Speed. Voor meer informatie, mail ons. drive@gtrally.nl

Goodwood Motor Circuit

2015 Goodwood Revival Goodwood, England. 11th - 13th September 2015 Lavant Cup. Photo: Drew Gibson

Het Goodwood Circuit is in de jaren 40 aangelegd als vliegveld voor de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1948 werd er voor het eerst geracet. Vele beroemde namen hebben op het circuit gereden. In 1966 weigerden de eigenaren om middels het aanleggen van chicanes het circuit veiliger te maken, er mocht vanaf dat moment niet meer worden geracet.

In 1998 is het circuit nieuw leven ingeblazen. Het 3.8kilometer lange circuit aan de Engelse Zuidkust wordt nu gebruikt voor races, testen en de inmiddels beroemde events Goodwood Festival of Speed en Goodwood Revival.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 1.499 pp

Een stijlvol event rondom de Goodwood Revival. Woensdag 3 juli tot zondag 7 juli 2019. Met een schitterende rit door Engeland. Verblijf in sfeervolle hotels met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl. Je kunt hier ook het inschrijfformulier en rally reglement downloaden.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl