Goodwood Rally

Rijd mee naar de Goodwood Revival in Chichester.

Meer informatieRijd met ons mee

Goodwood Rally

Woensdag 6 september tot zondag 10 september 2017. Vier dagen stijlvol autoavontuur rondom de Goodwood Revival. Het mooiste klassieke auto evenement ter wereld, de Goodwood Revival. Jij bent er dit keer bij. Kijken, luisteren en genieten van de klassieke autosport en de geweldige sfeer. Brullende motoren en de beste champagne, klassieke auto’s en dames met de mooiste hoeden; je gaat het allemaal beleven op de Goodwood Revival. Voor een sfeerimpressie van de evenementen op Goodwood Revival kijk je hier voor filmpjes van de Kinrara Trophy met historische GT-cars, of van de Goodwood Trophy met de eerste single-seaters.

Wil jij hier ook bij zijn? Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl of bekijk hier de brochure.

2015 Goodwood Revival Goodwood, England.  11th  - 13th September 2015 Lavant Cup. Photo: Drew Gibson

De Goodwood Rally is stijlvol auto avontuur. Met de start van dit event op woensdagochtend 6 september vanaf Louwman Exclusive in Utrecht rijd je al snel Nederland uit. Via België (Ardennen) en Frankrijk rijd je over de mooiste achterafwegen naar Dover en vervolgens door Engeland. Na drie dagen rijden over een schitterende route, arriveer je vrijdagmiddag op Goodwood. Met onderweg natuurlijk mooie stops en eenvoudige maar leuke en spannende regularities. Met een goed horloge, een werkende kilometerteller of trimester (app) rijd je deze rally eenvoudig uit.

Op weg naar Goodwood overnacht je twee keer in een sfeervol hotel; op woensdagavond in de Ardennen, op donderdag in Frankrijk. Van vrijdagavond tot en met zaterdagavond slaap je nabij Goodwood. Uiteraard hebben we gezorgd voor sfeervolle hotels.

From the Goodwood Festival of Speed hosted this year at Goodwood House, Chichester, West Sussex, UK, on June 25, 2015. © James Esq. www.dominic-james.com

Van vrijdag 8 september tot en met zondagdag 10 september organiseert het Goodwood Motor Circuit de Goodwood Revival. De mooiste klassieke auto’s met beroemde coureurs uit het verleden (en heden!) strijden met elkaar zoals in het gouden Goodwood tijdperk van 1948 tot 1966. Het Revival evenement is een magische stap terug in de tijd met romantiek en glamour uit de dagen zoals het was op Goodwood.
Je hebt een entree tickect voor het hele circuit met toegang tot alle belangrijke events. Met eten en drinken binnen handbereik. Je kunt je echter ook bij ons aansluiten op het exclusieve Goodwood Paviljoen. Een dag lang samen ons eigen paviljoen aan een van de beroemde bochten van het circuit. Met luxe catering, parasols en lounge banken. De smaak van de beste champagne en de geur van rubber.

Goodwood Motor Circuit

2015 Goodwood Revival Goodwood, England.  11th  - 13th September 2015 Lavant Cup. Photo: Drew Gibson

Het Goodwood Circuit is in de jaren 40 aangelegd als vliegveld voor de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 1948 werd er voor het eerst geracet. Vele beroemde namen hebben op het circuit gereden. In 1966 weigerden de eigenaren om middels het aanleggen van chicanes het circuit veiliger te maken, er mocht vanaf dat moment niet meer worden geracet.

In 1998 is het circuit nieuw leven ingeblazen. Het 3.8kilometer lange circuit aan de Engelse Zuidkust wordt nu gebruikt voor races, testen en de inmiddels beroemde events Goodwood Festival of Speed en Goodwood Revival. Dit laatste evenement maakt onderdeel uit van de Goodwood Rally, klik hier voor onze brochure.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 1.499 pp

Een stijlvol event rondom de Goodwood Revival. Woensdag 6 september tot zondag 10 september 2017. Met een schitterende rit door Nederland, België en Frankrijk. Verblijf in sfeervolle hotels met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl of bekijk hier de brochure.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl