GT Weekend

GT Weekend oktober 2016, drive with us!

Meer informatieRijd met ons mee!

GT Weekend oktober 2016

Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016.

Twee dagen rijden over de Veluwe, door de Achterhoek, het rivierenland tussen de IJssel en Rijn en door Duitsland.
Vanuit het prachtige Kasteel Engelenburg over de mooiste achterafwegen door de najaars natuur. Voor gentlemen drivers and charming women met moderne en klassieke gt-auto’s.
Bekijk hier de brochure. Je kunt hier ook het youtube filmpje zien zoals we dat van een van de vorige GT Weekend’s hebben gemaakt. Of mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

kasteel engelenburg lucht klein

Naast onze zesdaagse ritten organiseren we ook een aantal tweedaagse ritten dicht bij huis. ‘GT Weekend rides again’. Dit keer zijn we in oktober 2016 van vrijdagavond de 14e tot en met zondagochtend de 16e te gast in Kasteel Engelenburg in Brummen, een luxe Relais Chateau hotel met bourgondische keuken. Rijdt met ons mee!

porsche grijs dal klein

GT Rally organiseert het GT Weekend. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met moderne sportauto’s en klassieke auto’s. GT Weekend is geen race. Het is een heerlijk relaxed weekend, samen ertussenuit. Genieten van de auto’s in een prachtig gebied. Organiseer goede oppas voor je kids en kom naar Kasteel Engelenburg.

Kasteel Engelenburg

kasteel engelenburg vooraanzicht klein

Eeuwen kijken op je neer. Kasteel Engelenburg, een luxe Relais & Chateau hotel aan de rand van de Veluwe, ontvangt je in oktober in stijl. Met de auto’s prominent op de binnenplaats voor de ingang. Gelegen in Brummen is het kasteel vanuit Nederland en België goed te bereiken. Beleef de geschiedenis, kom met ons mee in oktober. Voor meer informatie over het kasteel klik je op de foto.

Rijd met ons mee.

Vrijdagmiddag 14 oktober tot en met zondagmiddag 16 oktober. Twee dagen rijden over de Veluwe, door de Achterhoek, het Rivierenland en een stukje Duitsland. Rijd met ons mee. Klik hier voor de brochure of mail ons op drive@gtrally.nl. Je kunt hier ook het inschrijfformulier en rallyreglement downloaden.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl