GT Weekend

Twee dagen rijden over de mooiste wegen van Limburg, de Ardennen en de Eiffel.

GT Weekend

April 2016. Twee dagen rijden door Limburg, de Ardennen en de Eiffel. Een schitterende route door heuvelachtig landschap.
De mooiste achterafwegen door de voorjaars natuur. Voor gentlemen drivers and charming women met moderne en klassieke gt-auto’s.

Bekijk hier de brochure. Je kunt hier ook het youtube filmpje zien zoals we dat op het vorige GT Weekend hebben gemaakt. Of mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

chateau st. gerlach

Naast onze zesdaagse ritten organiseren we vanaf 2015 ook tweedaagse ritten dicht bij huis. ‘GT Weekend rides again’. Dit keer zijn we in april 2016 van vrijdagavond de 8e tot en met zondagochtend de 10e te gast in Chateau St. Gerlach in Valkenburg, een luxe hotel met bourgondische keuken.
Rijdt met ons mee!

morgan voor gerlach klein

GT Rally organiseert het GT Weekend. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met moderne sportauto’s en klassieke auto’s.
GT Weekend is geen race. Het is een heerlijk relaxed weekend, samen ertussenuit. Genieten van de auto’s in een prachtig gebied.

Chateau St. Gerlach

DCIM101GOPRO

De geschiedenis van dit bijzondere landgoed gaat terug tot het jaar 1201. In gebruik als klooster en als woonhuis voor een adelijke familie is het pand door de eeuwen heen een aantal maal volledig verwoest. Uiteindelijk is het pand van 1995 tot 1997 volledig gerestaureerd en in gebruik genomen als luxe hotel.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl