Paris-Venice

Een zesdaags auto-avontuur van Parijs naar Venetië. Met start onder de Eifeltoren en finish aan het Grand Canal.

Meer informatieRijdt met ons mee!

Paris-Venice

Mei 2014. Paris-Venice. Een start en bijzondere rit door Parijs. Glooiende wegen door Frankrijk, machtige bergpassen in Zwitserland en schitterende kustwegen in Italië.

Programma en hotels

Zondag 25 mei tot zaterdag 31 mei 2014. Drie landen in zes dagen. Leer Frankrijk, Zwitserland en Italië op een andere manier kennen. Met verrassende stops en schitterende hotels.

DD0C9335

Een exclusieve rit met schitterende vijf-sterren hotels.

Met een eerste nacht in het Trianon Hotel met uitzicht over de tuinen van Versailles, verblijven we deze week in Relais Bernard Loiseau (in Saulieau met drie sterren keuken), Beau Rivage (in Lausanne aan de oevers van het Meer van Geneve), Palazzo Aminta (met uitzicht over het Lago Maggiore), Palazzo Arzaga (net boven het Lago di Garda) en het Bauer Hotel in Venetië.

IMG_3319

Een zesdaags auto avontuur van Parijs naar Venetië.

De start met een geweldige rit door de meest bijzondere straten van Parijs. Vervolgens een prachtige route dwars door de schitterende natuur van Frankrijk, Zwitserland en Italië.
Rijden door groene heuvels met glooiende wegen. Over indrukwekkende bergpassen met ondeugende haarspeld bochten. Langs kustwegen van de meest romantische meren!

Verrassende stops en schitterende hotels met culinaire lekkernijen. En dit jaar.. een tourklasse en een sportklasse.

Maar bovenal.. genieten van uw auto, de omgeving en het gezelschap!

Rijd met ons mee.

Zondag 25 mei tot zaterdag 31 mei. Een exclusieve rit door Frankrijk, Zwitserland en Italië. Rijden met de auto zoals de ontwerper het heeft bedoeld. Genieten van de mooie route, de natuur en.. van het gezelschap. Rijd met ons mee. Mail ons via onderstaand formulier om u in te schrijven of voor meer informatie. U kunt hier ook de brochure downloaden.

Locatie start en finish

Neem contact op

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl