Rally d’Andalucía

Van Madrid naar Marbella. In zes dagen door het achterland van Spanje. Rijd met ons mee!

Meer informatieRijd met ons mee!

Rally d’Andalucía

April 2013. Spaans auto avontuur, prachtige locaties, uitdagende autoritten door bossen en valleien, over bergen en door ondeugende haarspeldbochten. Een spannende avondrit en een romantische picknick. Eten onder de sterren, slapen in het pluche.

rda ruud en andre

Groene dalen, besneeuwde bergtoppen, hagelwitte stranden.
Andalusië, de bakermat van de flamencomuziek en het stierenvechten. Waar de toppen van de Sierra Nevada op een klein stukje rijden van de stranden van de Middellandse Zee liggen. Beroemd om zijn prachtige witte paarden, sherry, palmbomen, Europa’s enige woestijn, groene dalen, besneeuwde bergtoppen en hagelwitte stranden.

and ferraris ritz zonder plaat kleiner

De Rally de Andalusía brengt je in zes dagen van Madrid naar Marbella. Over prachtige routes door authentieke Spaanse dorpen.
Schitterende natuur en vergezichten, cultuur en historie; we laten het je allemaal zien.
Mogen we je aan de start in Madrid verwelkomen?

Ritz Madrid

rda ritz madrid
Gebouwd in 1910 in opdracht van Koning Alfonso en opgezet door Cesar Ritz. De ontmoetingsplek voor de ‘rich and famous’ uit Madrid. En startplaats voor Rally d’Andalía.

Rijd met ons mee.

Een exclusieve rit met schitterende vijf-sterren hotels. Ritten door het prachtige ongerept binnenland van Spanje. Met start in Madrid en finish aan de kust. Mail ons via onderstaand formulier om je in te schrijven. Je kunt hier ook de brochure downloaden.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl