Rally d’Italia

Zes dagen rijden door de mooiste gebieden van Italië.

Meer informatieRijdt met ons mee!

Rally d’Italia

Mei 2015. Zes dagen rijden door de mooiste gebieden van Italië. Een schitterende route door schilderachtige landschappen.
De geur van lavendel vermengd met die van benzine. Voor gentlemen drivers and charming women met moderne en klassieke gt-auto’s.

ri villa la massa mclaren

Samen over achteraf wegen rijden door schilderachtige landschappen. Reeds vanaf de eerste dag rijden we dwars door het platteland van Italië. Bocht na bocht doemt er een ander landschap op. Verrassende stops. Een picknick op een locatie die rechtstreeks uit de klassieke oudheid komt.

Een afwisselende route door de bergen, langs de stranden van de bloemenriviera en door het heuvel en berg gebied tussen Siena en Rome. Italiaanse dorpjes met veel cultuur en historie.

ri boys from the south

Een exclusieve rit met schitterende vijf-sterren hotels. Ritten door het prachtige binnenland en langs historische plaatsen als Portofino, Cinque Terre, Florence en Siena.

Eten op sterren niveau gemengd met ialiaanse gastvrijheid en gezelligheid. En zoals u van ons gewend bent; de ‘luggage-van’. U heeft tijdens de rally geen omkijken naar uw bagage. We halen de bagage bij u thuis op en brengen deze na de rally weer bij u terug.

Villa la Massa

Villa la Massa

Gebouwd in de 16e eeuw voor de Medici familie, maakt Villa la Massa inmiddels deel uit van de Villa d’Este Hotels. Een oase van rust net buiten Florence.

Bagni di Pisa

bagni di pisa avond terras

Het voormalig buiten van de Grand Duke van Toscane, gebouwd in de 18e eeuw. Gelegen in de heuvels buiten Pisa met uitzicht over het charmante landschap van Toscane.

Royal San Remo

Royal-San-Remo

Geopend in 1872 als hotel, heeft Royal San Remo zich ontwikkeld als de Italiaanse thuisbasis voor de Europese arictocraten en elite. Prachtig gelegen aan Italiaanse Riviera met uitzicht op zee.

Locatie hotels

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl