Rally Le Mans

5 dagen exclusief auto avontuur rond de 24 uur van Le Mans. Euro 749 pp

Meer informatieRijd met ons mee

Rally Le Mans

Juni 2017. Vijf dagen auto avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Het mooiste auto evenement ter wereld en jij bent er bij! Eerst in drie dagen van de start bij Lex Classics in Waalwijk naar de finish in Le Mans rijden over een schitterende uitgezette route door Nederland, België en Frankrijk. Daarna op het circuit van Le Mans kijken en luisteren naar deze beroemde race. Woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni 2017. Lees hier de brochure of bekijk de film van deze rit op youtube; 2017 en 2016. Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

jumbo race

De Rally Le Mans is onvervalst auto avontuur. Met de start van dit event op woensdag 14 juni vanaf Lex Classics in Waalwijk rijd je over de mooiste achterafwegen door Nederland, België en Frankrijk naar Le Mans. Met onderweg natuurlijk mooie stops en eenvoudige maar leuke en spannende regularities. Met een goed horloge, een werkende kilometerteller of tripmaster(app) rijd je deze rally eenvoudig uit.

Op weg naar Le Mans overnacht je twee keer op een luxe camping met goede voorzieningen. De auto’s en tenten staan dan naast elkaar. Na het diner gezamenlijk rond het kampvuur voor de sterke verhalen van onderweg?

Na drie dagen rijden over een schitterende route, arriveer je vrijdagmiddag op Château de Chanteloup. Een luxe vijf-sterren camping met goede faciliteiten en ultieme Le Mans sfeer.

tent op 911

Op woensdag 14 juni start Rally Le Mans vanaf Lex Classics in Waalwijk. Na een gezamenlijk ontbijt tussen de prachtige klassiekers van Lex Classics rijd je in drie dagen middels een uitgezette route over de mooiste achterafwegen naar Château de Chanteloupe in Le Mans. Je wordt daar op vrijdagmiddag stijlvol ontvangen, Le Mans kan beginnen!

Het mooiste auto evenement ter wereld, de 24 uur van Le Mans. Jij bent er dit jaar bij. Van vrijdagmiddag 16 juni tot en met zondag 18 juni 2017. Kijken, luisteren en genieten van de ultieme autosport en de geweldige sfeer.

Rijden in je sportwagen en camperen op vijf-sterren campings. Rally Le Mans, het ultieme auto avontuur! Met onderweg een cameraploeg die het evenement speciaal voor jou op film zet. Een mooi aandenken!

camping Château de Chanteloup

vue générale kleiner

Op vrijdag middag arriveer je op Château de Chanteloup. Een gastvrije ontvangst met een hapje en drankje. De auto’s worden geparkeerd en de tenten opgezet. Op het Chateau worden we overigens omarmd door sfeer van de 24 uur. Sportwagens uit heel Europa en grote schermen die alles van het circuit uitzenden. Parades van de mooiste auto’s met bijzondere historie. Met prijsuitreikingen waarbij in 2016 de deelnemers aan Rally Le Mans drie van de vier prijzen buit wisten te maken.

Het weekend kun je indelen zoals je dat zelf wilt. Naar het circuit met de geur van benzine en rubber, brullende motoren en een gevoel van samenhorigheid. Of voor de schermen op Château de Chanteloup kijken met een goed glas wijn in de hand. Of een combinatie ervan, jij bepaalt het. Vanaf het Chateau gaan er pendelbusjes die je naar het circuit brengen en weer terug. Op zondag hebben we een afsluitende barbeque op het Chateau. Op maandagochtend rijd je naar huis. Lees hier onze brochure.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 749 pp

Een exclusief event rondom de 24 uur van Le Mans. Woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni 2017. Met een schitterende rit door Nederland, België en Frankrijk. Verblijf op luxe campings met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl of bekijk hier de brochure.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl