Rally Le Mans

Rijd mee naar de 24 uur van Le Mans

Rally Le Mans

Juni 2017. Vijf dagen auto avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Het mooiste auto evenement ter wereld en jij bent er bij! Eerst in drie dagen van de start bij Lex Classics in Waalwijk naar de finish in Le Mans rijden over een schitterende uitgezette route door Nederland, België en Frankrijk. Daarna op het circuit van Le Mans kijken en luisteren naar deze beroemde race. Woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni 2018. Lees hier de brochure of bekijk de film van deze rit op youtube; 2018,  2017 en 2016.

Met dit jaar tweevoudig winnaar van Le Mans Gijs van Lennep met startnummer 22 op onze Rally Le Mans.

Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

DCIM100MEDIADJI_0123.JPG

De Rally Le Mans is onvervalst auto avontuur. Met de start van dit event op woensdag 13 juni vanaf in Limburg rijd je over de mooiste achterafwegen door Nederland, België en Frankrijk naar Le Mans. Met onderweg natuurlijk mooie stops en eenvoudige maar leuke en spannende regularities. Met een goed horloge, een werkende kilometerteller of tripmaster(app) rijd je deze rally eenvoudig uit.

Op weg naar Le Mans overnacht je twee keer op een luxe camping met goede voorzieningen. De auto’s en tenten staan dan naast elkaar. Verblijf je liever in een hotel, dat kan natuurlijk ook! Na het diner gezamenlijk rond het kampvuur voor de sterke verhalen van onderweg?

Na drie dagen rijden over een schitterende route, arriveer je vrijdagmiddag op Château de Chanteloup. Een luxe vijf-sterren camping met goede faciliteiten en ultieme Le Mans sfeer.

rene boodschappen klein

Op woensdag 13 juni start Rally Le Mans in Limburg. Na een gezamenlijk ontbijt rijd je in drie dagen middels een uitgezette route over de mooiste achterafwegen naar Château de Chanteloupe in Le Mans. Je wordt daar op vrijdagmiddag stijlvol ontvangen, Le Mans kan beginnen!

Het mooiste auto evenement ter wereld, de 24 uur van Le Mans. Jij bent er dit jaar bij. Van vrijdagmiddag 15 juni tot en met zondag 17 juni 2018. Kijken, luisteren en genieten van de ultieme autosport en de geweldige sfeer.

Rijden in je sportwagen en camperen op vijf-sterren campings. Verblijf je liever in een hotel, dat kan natuurlijk ook. Rally Le Mans, het ultieme auto avontuur! Met onderweg een cameraploeg die het evenement speciaal voor jou op film zet. Een mooi aandenken! Kijk hier voor de video impressies van 2016 en 2017. Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl.

camping Château de Chanteloup

vue générale kleiner

Op vrijdag middag arriveer je op Château de Chanteloup. Een gastvrije ontvangst met een hapje en drankje. De auto’s worden geparkeerd en de tenten opgezet. Op het Chateau worden we overigens omarmd door sfeer van de 24 uur. Sportwagens uit heel Europa en grote schermen die alles van het circuit uitzenden. Parades van de mooiste auto’s met bijzondere historie. Met prijsuitreikingen waarbij in 2016 én 2017 de deelnemers aan Rally Le Mans prijzen buit wisten te maken.

Het weekend kun je indelen zoals je dat zelf wilt. Naar het circuit met de geur van benzine en rubber, brullende motoren en een gevoel van samenhorigheid. Of voor de schermen op Château de Chanteloup kijken met een goed glas wijn in de hand. Of een combinatie ervan, jij bepaalt het. Vanaf het Chateau gaan er pendelbusjes die je naar het circuit brengen en weer terug. Op zondag hebben we een afsluitende barbeque op het Chateau. Op maandagochtend rijd je naar huis.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 775 pp

Een exclusief event rondom de 24 uur van Le Mans. Woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni 2018. Met een schitterende rit door Nederland, België en Frankrijk. Verblijf op luxe campings (of in een hotel) met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Een bagagebus die jouw bagage meeneemt. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl