Rally Le Mans

5 dagen exclusief auto avontuur rond de 24 uur van Le Mans. Euro 749 pp

Meer informatieRijd met ons mee

Rally Le Mans

Juni 2016. Vijf dagen auto avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Het mooiste auto evenement ter wereld en jij bent er bij! Eerst in twee dagen van de start in Utrecht naar de finish in Le Mans rijden over een schitterende uitgezette route door Nederland, België en Frankrijk. Daarna op het circuit van Le Mans kijken en luisteren naar deze beroemde race. Woensdag 15 juni tot en met zondag 19 juni 2016. Lees hier de brochure of bekijk de film van deze rit op youtube. Mail ons voor meer informatie: drive@gtrally.nl

blauwe auto kleiner

De Rally Le Mans is onvervalst auto avontuur. Met de start van dit event op woensdagmid- dag 15 juni vanaf Louwman Exclusive in Utrecht rijd je over de mooiste achterafwegen door Nederland, België en Frankrijk naar Le Mans.

Na twee dagen rijden over een schitterende route, arriveer je vrijdagmiddag op Château de Chanteloup. Een luxe vijf-sterren camping met goede fasciliteiten.

Op weg naar Le Mans overnacht je twee keer op een luxe camping met goede voorzieningen. De auto’s en tenten staan dan naast elkaar. Na het diner gezamenlijk rond het kamp- vuur voor de sterke verhalen van onderweg?

chateau chanteloupe cars kleiner

Op woensdagmiddag 15 juni start Rally Le Mans vanaf Louwman Exclusive in Utrecht. Na een gezamenlijke lunch in de showroom aan de A2 rijd je in twee dagen middels een uitgezette route over de mooiste achterafwegen naar Château de Chanteloupe in Le Mans. Je wordt daar op vrijdagmiddag stijlvol ontvangen, Le Mans kan beginnen!

Het mooiste auto evenement ter wereld, de 24 uur van Le Mans. Jij bent er dit jaar bij. Van vrijdag middag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2016. Kijken, luisteren en genieten van de ultieme autosport en de geweldige sfeer.

Rijden in je sportwagen en camperen op vijf-sterren campings. Rally Le Mans, het ultieme auto avontuur!

camping Château de Chanteloup

vue  générale kleiner

Op vrijdag middag arriveer je op Château de Chanteloup. Een gastvrije ontvangst met een hapje en drankje. De auto’s worden geparkeerd en de tenten opgezet: Le Mans kan beginnen!

Op vrijdag avond nemen wij je mee Le Mans in. Op zaterdagochtend vroeg gaan we naar het circuit. De geur van benzine en rubber, brullende motoren en een gevoel van samenhorigheid. Tegen de avond gaan we terug naar Château de Chanteloup voor het diner. Tegen de tijd dat het gaat schemeren ga je weer naar het circuit om de auto’s door het donker te zien racen. Ook op zondag ga je naar het circuit. Na de finish is het terug naar het Château voor een afsluitende barbeque in het park. Op maandagochtend rijd je naar huis. Lees hier onze brochure.

Rijd met ons mee.

Rijd met ons mee: euro 749 pp

Een exclusief event rondom de 24 uur van Le Mans. Met een schitterende rit door Nederland, België en Frankrijk. Verblijf op luxe campings met ontbijt en vier diners met wijnarrangement. Mail ons voor meer informatie op drive@gtrally.nl of bekijk hier de brochure.

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl