Vredes Rally

Samen rijden voor de Vrede, samen rijden voor Save the Children.

Meer informatieRijd met ons mee!

Vredes Rally

Woensdag 24 september 2014. Een rally door het achterland van Nederland. Samen rijden voor de vrede. Met start voor het Louwman museum en finish op het bordes van het Vredes Paleis.

DSC_8727 - versie 2

GT Rally organiseert in samenwerking met de Gemeente Den Haag en Save the Children de Vredes Rally. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met klassieke auto’s en moderne sportauto’s. De Vredes Rally is geen race. Op geen enkel moment wordt van jou gevraagd om hard te rijden. De rally is echter wel bij uitstek geschikt om jouw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen

VR14 finish coronel

Na de ontvangst en drivers briefing start de rally op het plein voor het Louwman Museum. De route voert ons direct de sad uit  richting het platteland. Over prachtige achterafwegen en door authentieke dorpen. Schitterende natuur en vergezichten, cultuur en historie; we laten het je allemaal zien. We finishen in het centrum van Den Haag voor het Vredes Paleis. Een finish met champagne ontvangst op het bordes.

Het Louwman Museum

vr louwman museum

De oudste en een van de meest bijzondere auto collecties staat in het Louwman Museum in Den Haag. Meer dan tweehonderd bijzondere automobielen. Wij mogen er met de Vredes Rally starten!

Het Vredes Paleis

vr vredes paleis

Een schitterend gebouw, de bakermat voor de wereldvrede. Een initiatief van grote namen uit de geschiedenis. In gebruik genomen in 1913. De directie van het Vredes Paleis heet ons hartelijk welkom bij de finish op het bordes.

Locaties

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl