Vredes Rally 2015

Samen rijden we voor de vrede en voor UNICEF.

Meer informatieRijdt met ons mee!

Vredes Rally

Maandag 21 september 2015.
Een rit langs de mooiste gebieden van Nederland met start op de boulevard van Scheveningen en de finish op Het Plein in het centrum van Den Haag. Een geweldige route met verrassende stops. Culinaire verrassingen en afsluitende feestavond in Societeit De Witte. Maar bovenal wordt het genieten van uw auto, de omgeving en het gezelschap. Samen rijden voor de vrede, samen rijden voor UNICEF.

DSC_8727 - versie 2

GT Rally organiseert in samenwerking met UNICEF en de Gemeente Den Haag de Vredes Rally. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met klassieke auto’s en moderne sportauto’s. De Vredes Rally is geen race. Op geen enkel moment wordt van jou gevraagd om hard te rijden. De rally is echter wel bij uitstek geschikt om jouw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen

VR14 finish coronel

Na de ontvangst en drivers briefing start de rally in Scheveningen. De route voert ons langs de boulevard van Scheveningen richting het platteland. Vervolgens rijden we richting de Hoekse Waard en Alblasserwaard. Over prachtige achterafwegen en door authentieke dorpen. Schitterende natuur en vergezichten, cultuur en historie; we laten het je allemaal zien. De finish is dit jaar in het centrum van Den Haag op Het Plein. Een finish met champagne ontvangst voor Societeit De Witte.

Rijd met ons mee

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl