Vredes Rally 2016

Samen rijden we voor de vrede.
Just Peace – ADO Den Haag – UNICEF – GT Rally

Meer informatieRijd met ons mee!

Vredes Rally 2016

Donderdag 22 september 2016, de derde Vredes Rally!

Een rally in het teken van de vrede. Voor klassieke auto’s en moderne sport auto’s. Met ontbijt en start in het Kyocera Stadion. Een rit door de mooiste gebieden van het groene hart. Een geweldige route met verrassende stops.

Culinaire verrassingen en een afsluitende feestavond bij ADO Den Haag in het Kyocera Stadion. Genieten van jouw auto, de omgeving en het gezelschap. Klik hier voor de brochure of het inschrijfformulier.

Rijd mee!

Kyocera Stadion klein

Just Peace – ADO Den Haag – UNICEF – GT Rally; samen rijden voor de vrede met de Vredes Rally. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met klassieke auto’s en moderne sportauto’s. De Vredes Rally is geen race. Op geen enkel moment wordt van jou gevraagd om hard te rijden. De rally is echter wel bij uitstek geschikt om jouw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen

VR14 finish coronel

Met ontvangst en driversbriefing in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Een schitterende route dwars door het Groene Hart. Over prachtige achterafwegen en door authentieke dorpen. Schitterende natuur en vergezichten, cultuur en historie; we laten het je allemaal zien. De finish is dit jaar voor het Kyocera Stadion. Met afsluitend diner en feestavond.

Rijd met ons mee!

Een rit voor klassieke auto’s en moderne sportauto’s met ‘gentlemen drivers’ en ‘charming women’.  Klik hier voor de brochure of mail ons op drive@gtrally.nl. Je kunt hier ook het inschrijfformulier en rally reglement downloaden.

Rijd met ons mee

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl