Winter Classic

Een koud avontuur door Limburg, de Eifel en de Ardennen.

Meer informatieRijdt met ons mee!

Winter Classic 2015

De Winter Classic, een koud avontuur.

In samenwerking met de InterClassics & TopMobiel presenteren wij u een rit door het achterland van

Limburg, Ardennen en Eifel.

rode jaguar

GT Rally organiseert in samenwerking met InterClassics&TopMobiel de Winter Classic. Genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met klassieke auto’s. De Winter Classic is geen race. Op geen enkel moment wordt van u gevraagd om te hard te rijden. De rally is echter wel bij uitstek geschikt om uw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen.

MECC - InterClassic & TopMobiel  Foto: Harry Heuts

De InterClassics&TopMobiel, hét oldtimer event in de Benelux. Dit jaar op 8, 9, 10 en 11 janurari in het MECC Maastricht in het teken van ‘Grand Prix Classics’ en ‘80 jaar Jaguar’. Uiteraard, u bent dit van de InterClassics&TopMobiel gewend, is er weer een stijlvolle aftrap op de avond voorafgaand aan de eerste beursdag. Dineren tussen de klassiekers met muzikale omlijsting en culinaire surprises.
Een gezellige avond uit, zien en gezien worden of netwerken op niveau. Het gebeurt allemaal op de Preview Night.

Chateau St Gerlach

chateau-st-gerlach-1

De oorsprong van Chateau St Gerlach ligt in de 12e eeuw. Het pand is gebouwd als klooster en later als Chateau in gebruik genomen. Sedert 1997, na een ingrijpende verbouwing, is het als luxe 5-sterren hotel in gebruik genomen. Wij gaan er na de rally heerlijk eten!

Locatie start en finish

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH    SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl