de Winter Rally

Samen rijden voor 3FM Serious Request

Winter Rally

De laatste rit van het jaar, een winters auto-avontuur. Een mooie dagrit over de Veluwe met start vanaf Gallery Aaldering in Brummen. De Winter Rally wordt gereden voor het goede doel: de opbrengst is geheel ten bate van Serious Request.

We zijn inmiddels gefinisht, kijk hier voor de video impressie. Ben jij er volgend jaar ook bij?

2017-03-17 CC&C Rally - Beeldscherm resolutie-9454

Vriendschap, avontuur en mooie auto’s, toerend over de authentieke winterwegen rondom de Veluwe. Met unieke locaties die worden aangedaan. Een rit voor het goede doel: 3FM Serious Request 2017. Het belooft een spetterende dag te worden waarbij de inzet voor het goede doel in een uniek thema zal worden gegoten: “Driving home together”.

De eerste editie van de Winter Rally staat vrijdag 15 december op de agenda. De route, de ambiance en niet te vergeten de catering is hierbij volledig verzorgd. Rijd met ons mee; driving home together.

2017-03-17 CC&C Rally - Beeldscherm resolutie-9527

Namens 3FM Serious Request staat het glazen huis dit jaar in Apeldoorn. In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om kinderen en ouders uit conflictgebieden te herenigen. Met deze gedachte wil de organisatie van de Winter Rally een bijdrage leveren en hun betrokkenheid tonen aan het goede doel. In samenwerking met zeven studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseert GT Rally op vrijdag 15 december de Winter Rally. Samen met jou maken we er een leuke dag van en leveren we een bijdrage aan het goede doel.

Rijd met ons mee op de laatste rit van dit jaar

Rijd met ons mee: euro 250 per equipe

Een prachtige rit door de Veluwe en omgeving. Met de opbrengst voor 3FM Serious Request rijden we samen voor het goede doel. Rijd je met ons mee?

Neem contact op

GT Rally    Willemstraat 28    8601 GH SNEEK    0031 515 431944    www.gtrally.nl    drive@gtrally.nl